Spørgsmål & svar


Spørgsmål vedr. boligudlejning

· Hvordan anvender jeg BoligHit.dk?
· Jeg har ikke modtaget mit kodeord da jeg oprettede en udlejningsannonce - hvad gør jeg?
· Jeg kan ikke logge ind på min udlejningsannonce - hvad gør jeg?
· Nogle af de lejere jeg kontakter svarer ikke på min henvendelse - hvad gør jeg?
· Jeg har kontaktet en lejer. Lejeren har allerede fundet en bolig - hvad gør jeg?
· Kan jeg kontakte BoligHit.dk, hvis jeg ønsker yderligere oplysninger om en lejer?
· Hvordan ændrer jeg mine udlejningsannonce?
· Hvordan ligger jeg billeder ind på min udlejningsannonce?
· Hvordan sletter/inaktiverer jeg min annonce?
· Jeg kunne ikke finde svar på mit spørgsmål - hvad gør jeg?

Hvordan anvender jeg BoligHit.dk?
BoligHit.dk er blandt Danmarks førende aktørere på Internettet med hurtig og effektiv udlejning af lejeboliger. Vi samarbejder med en række ejendomsmæglere, ejendomsselskaber, udlejningsfirmaer og private udlejere. På BoligHit.dk tilmeldes der hver måned mellem 300-700 boliger til leje. Dertil kommer flere hundrede annoncer fra boligsøgende. Du kan søge på alle annoncer for lejeboligsøgende uden at være tilmeldt på BoligHit.dk. Via følgende links kan du anvende vores service:

Jeg har ikke modtaget mit kodeord da jeg oprettede en udlejningsannonce - hvad gør jeg?
Specifikt for brugere af Hotmail og andre webbaserede mailprogrammer. Hvis du ikke har modtaget dit kodeord og brugerid kan det skyldes at du anvender en hotmail. Vi anbefaler at du checker de mails som din hotmail har frasorteret på det tidspunkt hvor du har tilmeldt din bolig på BoligHit.dk. Mailen med kodeord bør ligge i "junk-mail" inboksen på hotmailen. Kan du stadig ikke finde dine loginoplysninger, kan du kontakte os på kontakt os. Hvis du kontakter os via mail, bedes du skrive dit navn, efternavn, adresse (vejnavn, nr, postnr, bynavn), således vi lettere kan finde dine oplysninger i databasen.

Jeg kan ikke logge ind på min udlejningsannonce - hvad gør jeg?
Prøv at lukke dit browservindue og start igen. Tjek at du indtaster dit kodeord og brugerid korrekt (ingen blanke mellemrum før eller efter indtastede kodeord og brugerid). Har du glemt dit kodeord, kan du kontakte os via vores kontaktformular.

Nogle af de lejere jeg kontakter svarer ikke på min henvendelse - hvad gør jeg?
Vi anbefaler altid vores kunder at de enten ringer til lejer eller skriver en fyldestgørende email til dem. Skriv så mange relevante informationer om den bolig du ønsker at udleje. Herved har lejer nemmere ved at vurdere din henvendelse. Husk altid at skrive dit telefonnummer og email når du henvender dig til en lejer. Er der telefonnummer på annoncen, vil det ofte være en fordel at ringe til annoncøren.

Jeg har kontaktet en lejer. Lejeren har allerede fundet en bolig - hvad gør jeg?
Har du kontaktet en lejer som allerede har fundet en bolig, så vil vi gerne høre fra dig således vi kan inaktivere annoncen. Du bedes kontakte os via vores kontaktformular og oplyse hvilken lejerannonce det drejer sig om

Kan jeg kontakte BoligHit.dk, hvis jeg ønsker yderligere oplysninger om en lejer?
BoligHit.dk kan desværre ikke være behjælpelig med yderligere oplysninger end dem der allerede er oplyst i lejerannoncerne. Det er lejerne selv som vælger indholdet i en annonce. Når du henvender dig til lejerne kan du bede om yderligere information.
Alt kommunikation med lejerne foregår via email og/eller telefon.

Hvordan ændrer jeg mine udlejningsannonce?
Ønsker du at ændre din udlejningsannonce, skal du logge ind på annoncen. Du kan logge ind via menubjælken for oven. Indtast derefter dit kodeord.

Hvordan ligger jeg billeder ind på min udlejningsannonce?
Inden du begynder at ligge billeder ind på din udlejningsannonce bør du navngive dine billeder 1, 2, 3, 4...10. Hermed bør der ikke opstå problemer med navngivningen af billederne.

Ønsker du derefter at ligge billeder ind på din udlejningsannonce skal du først logge ind vha. dit kodeord og brugerid. Når du er logget ind klikker du på ”upload billeder”. Derefter klikker du på ”gennemse” og finder dine billeder et af gangen. Hver gang du har fundet et billede klikker du på ”Tryk her for at uploade”. Herved bliver dine billeder lagt ind på annoncen.

Når et eller flere billeder er lagt ind på annoncen, kan du vælge hvilket billede du ønsker skal ligge på forsiden af din annonce. Du vælger dit forsidebillede vil at klikke på ”forsiden” over billedet. Du kan vælge en billedtekst på alle billederne. Vælg en beskrivelse som matcher indholdet på billedet.

Fortryder du et billede som er lagt ind på din annonce, kan det fjernes igen ved at klikke på ”slet” under billedet. Herefter forsvinder billedet.

Når alle billederne er lagt ind på din annonce skal du husk at gemme dine ændringer. Gør dette ved at klikke på ”opdater”. Glemmer du dette bliver dine billeder ikke gemt.

Hvordan sletter/inaktiverer jeg min annonce?
Ønsker du at inaktivere din annonce skal du logge ind med dit kodeord. Derefter skal du klikke på ”Afmeld” eller ”når boligen er udlejet”.
Har du problemer med sletningen af din udlejningsannonce bedes du kontakte os via vores kontaktformular. Oplys venligst hvilken annonce det drejer sig om, så skal vi slette annoncen for dig. Du bedes oplyse navn, adresse, postnr, email på udlejningsannoncen.

Jeg kunne ikke finde svar på mit spørgsmål - hvad gør jeg?
Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Har du ris eller ros hører vi også gerne fra dig.

 
Luk vindue
Brugernavn:
Kodeord:
Glemt?
Søg Log ind